Spaghetti met aubergine en pesto

Een snelle pasta met ui en courgette kan natuurlijk niet zonder een lekkere pesto.

775 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de aubergines schoon en snijd in kleine stukjes. Snijd de ui fijn. Verhit de olie in een ruime koekenpan (of wok) en bak hierin de ui en aubergine 6 min., schep geregeld om.

  2. Rooster ondertussen in een droge koekenpan de pijnboompitjes op matig vuur heel lichtbruin. Laat afkoelen op een bord. Meng de spaghetti met het aubergine-uimengsel en de pesto. Warm nog 2 min. door. Strooi de pijnboompitjes eroverheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden.

Spaghetti met aubergine en pesto

Een snelle pasta met ui en courgette kan natuurlijk niet zonder een lekkere pesto.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig