Snijd de worst in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Maak de prei schoon en snijd samen met de ui in ringen. Klop de eieren los met de paprikapoeder en peper.
Verhit de olie en bak de ui en paprika ca. 3 min. Voeg de prei toe en bak ca. 2 min mee. Schep de worst en de garnalen erdoor. Schenk het eimengsel erover en bak de omelet zachtjes ca. 15 min. Serveer met boerenbrood.
- combinatietipLekker met boerenbrood.
Spaanse omelet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001019_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
425 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de worst in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Maak de prei schoon en snijd samen met de ui in ringen. Klop de eieren los met de paprikapoeder en peper.
Verhit de olie en bak de ui en paprika ca. 3 min. Voeg de prei toe en bak ca. 2 min mee. Schep de worst en de garnalen erdoor. Schenk het eimengsel erover en bak de omelet zachtjes ca. 15 min. Serveer met boerenbrood.
combinatietip:Lekker met boerenbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g gedroogde harde worst
1 rode paprika
1 prei
1 rode ui
6 middelgrote eieren
½ tl paprikapoeder
3 el traditionele olijfolie
200 g garnalen