Komkommersalade met pinda-limoendressing

195 kcal

(Voedingswaarden)

17 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. 1 Limoen schoonboenen en raspen. Beide limoenen uitpersen. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. In kom limoensap, rasp, suiker, peper en sojasaus met 3 eetlepels water tot dressing roeren. Pinda's fijnhakken, en door dressing roeren. Komkommer schillen, halveren en met lepel zaadjes eruit schrapen. Komkommerhelften in dunne plakken snijden. Bosuitjes schoonmaken, wassen en in lengte in dunne reepjes snijden.

  2. Veldsla over platte schaal verdelen, komkommerplakken erop leggen. Bosuireepjes en koriander erover strooien. Dressing erover scheppen. Lekker bij curry met rijst.

Komkommersalade met pinda-limoendressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig