Woknoedels met gember, groente en kip

Kleurrijk, Aziatisch en boordevol groenten.

645 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kip in reepjes. Verhit een wok en schenk de helft van de olie erin. Roerbak de kip in 2 min. goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout en neem uit de wok.

  2. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Laat uitlekken. Schil intussen de gember en snijd de knoglook in plakjes. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in reepjes.

  3. Snijd de bosui in schuine stukjes van 2 cm. Snijd de gember fijn. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de gember en knoflook 1 min. Voeg de rode ui toe en bak 2 min. mee. Doe de paprika, maiskolfjes, oestersaus en cashewnoten erbij en roerbak nog 1 min. Voeg de kip, woknoedels en bosui toe en roerbak nog 1 min. Verdeel over de kommen.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Woknoedels met gember, groente en kip

Kleurrijk, Aziatisch en boordevol groenten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig