Visspies met kerriesaus

495 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en snijd in stukken. Rijg de vis met de paprika en courgette aan de prikkers en bestrooi met peper en zout.

  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de visspiesen in 10 min. gaar.

  3. Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Bereid de kerriesaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de visspiesen en broccoli over 4 borden. Schep de kerriesaus over de spiesen en serveer met de krieltjes.

  • algemeenKerriesaus met een Aziatisch accent? Vervang de halfvolle melk dan door 200 ml kokosmelk en 50 ml water.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Visspies met kerriesaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig