Chocolade-avocadosmoothie

195 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng 3 el water aan de kook en neem de pan van het vuur. Breek de chocolade in stukjes en doe die in het hete water. Laat de chocolade in 3 min. smelten en roer tot een gladde saus.

  2. Haal de borrelglazen uit de vriezer. Laat de chocoladesaus met een lepel in een dun straaltje in elk glas lopen, terwijl u het glas beweegt. Zo krijgt u een 'chocoladeweb' in elk glas.

  3. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil in de blender. Voeg het limoensap, de suiker en 50 ml koud water toe en meng in de blender in 1 min. tot een gladde smoothie. Schenk in de glaasjes en serveer.

Chocolade-avocadosmoothie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig