Quiche met uien & gorgonzola

Een hartige taart met gesmolten Gorgonzola. De verschillende soorten ui maken er een vrolijk geheel van.

755 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak alle uien in 10 min. lichtbruin en zacht. Schep in de vorm.

  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Klop de eieren los met de slagroom. Snijd de kaas in stukjes. Voeg de kaas, kruiden, peper en zout toe. Schenk over de uien.

  3. Bak in 35-40 min. goudbruin en gaar.

  • variatietipVlees erbij? Bak 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) uit. Voeg de ui toe en bak 8-10 min. Verdeel het mengsel over het deeg.
  • Bakvormen bekleden

    Instructievideo - 02:06 min.

Quiche met uien & gorgonzola

Een hartige taart met gesmolten Gorgonzola. De verschillende soorten ui maken er een vrolijk geheel van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig