Taco's met kidneybonen en kip

665 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 15 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 125 °C. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de helft van de ui 3 min. Bestrooi de kipfilet met het paprikapoeder en bak 4 min. mee. Voeg de crème fraîche en peper en zout toe. Houd op laag vuur warm.

  2. Verwarm de tacoschelpen 15 min. in de oven. Verhit ondertussen 2 el olie in een andere koekenpan en fruit de rest van de ui 3 min. Voeg de bonen, tomatenpuree en 150 ml water toe en warm 3 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de reepjes ijsbergsla over de tacoschelpen, schep de bonen en vervolgens de kip erop. Lekker met in plakken gesneden avocado en tomaat.

  • algemeenIJsbergsla is ook lekker op een sandwich met kaas, noten en rozijnen.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Taco's met kidneybonen en kip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig