Bietencouscous met peterselie

Holland meets Marokko, in dit zoete couscousgerecht.

460 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de couscous in een ruime schaal. Breng het water aan de kook met het bouillontablet. Voeg de bouillon toe aan de couscous. Roer door en laat 10 min. staan.

  2. Schil ondertussen de bietjes en snijd ze in kleine blokjes. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de peterselie fijn.

  3. Snipper de ui. Schep de bietjes, peterselie, kaas, ui, Italiaanse kruiden en het citroenrasp door de couscous. Breng op smaak met het citroensap en peper en eventueel zout. Serveer lauwwarm.

  • variatietipVervang voor een extra fris tintje de peterselie door 1 bakje verse munt.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Bietencouscous met peterselie

Holland meets Marokko, in dit zoete couscousgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig