Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat afkoelen.
Besprenkel de cherrytomaten met de olijfolie. Rooster 3 min. op de barbecue. Snijd het basilicum fijn. Meng het basilicum, de tomaten en de sladressing door de pasta.
Barbecue-pastasalade
Eens wat anders dan stokbrood!
Barbecue-pastasalade
Eens wat anders dan stokbrood!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_057920_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat afkoelen.
Besprenkel de cherrytomaten met de olijfolie. Rooster 3 min. op de barbecue. Snijd het basilicum fijn. Meng het basilicum, de tomaten en de sladressing door de pasta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g penne
250 g cherrytomaten
2 el traditionele olijfolie
15 g verse basilicum
5 el Caesar dressing