Zoete couscoussalade

Picknick proof met zomer frisse mango en limoen!

470 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de mangostukjes ontdooien en snijd de winterpeen in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe de blokjes samen met de couscous in een ruime schaal en meng er de kaneel, het kerriepoeder en zout door. Schenk het kokende water erbij en laat 10 min. staan. Roer los met een vork.

  2. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen boven de couscous. Pers de vrucht uit en roer het sap door de couscous. Schil de bietjes en snijd in kleine blokjes. Schep de bietjes, mango en kipreepjes door de couscous en serveer.

  • variatietipDe rest van de kipreepjes is lekker op een pizza met spinazie.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Zoete couscoussalade

Picknick proof met zomer frisse mango en limoen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig