Pappardelle met groene asperges en ham

800 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Verhit de grillpan. Bestrijk de asperges met 2 el olie en gril ze in 6 min. rondom bruin. Gril de tomaatjes 1 min. op de snijkant.

  2. Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koeken­pan zonder boter of olie. Laat afkoelen op een bord.

  3. Snijd ondertussen de lasagnebladen in repen van 2 cm breed en kook de pasta in 4 min. beetgaar.

  4. Snijd de asperges in stukken. Meng ze samen met de tomaatjes, ham, rucola en 3 el olie door de pasta. Schaaf de Parmezaanse kaas erover.

  • algemeenU kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.
  • Groenten grillen en roosteren

    Instructievideo - 00:50 min.

Pappardelle met groene asperges en ham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig