Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Verhit de grillpan. Bestrijk de asperges met 2 el olie en gril ze in 6 min. rondom bruin. Gril de tomaatjes 1 min. op de snijkant.
Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder boter of olie. Laat afkoelen op een bord.
Snijd ondertussen de lasagnebladen in repen van 2 cm breed en kook de pasta in 4 min. beetgaar.
Snijd de asperges in stukken. Meng ze samen met de tomaatjes, ham, rucola en 3 el olie door de pasta. Schaaf de Parmezaanse kaas erover.
- algemeenU kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.
Groenten grillen en roosteren
Instructievideo - 00:50 min.
Pappardelle met groene asperges en ham
hoofdgerecht
4 personen
800 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Verhit de grillpan. Bestrijk de asperges met 2 el olie en gril ze in 6 min. rondom bruin. Gril de tomaatjes 1 min. op de snijkant.
Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder boter of olie. Laat afkoelen op een bord.
Snijd ondertussen de lasagnebladen in repen van 2 cm breed en kook de pasta in 4 min. beetgaar.
Snijd de asperges in stukken. Meng ze samen met de tomaatjes, ham, rucola en 3 el olie door de pasta. Schaaf de Parmezaanse kaas erover.
algemeen:U kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
500 g groene asperges
5 el olijfolie extra vierge
1 bakje romaatjes
1 zakje pijnboompitten
2 bakjes verse lasagne
200 g achterham
1 zak rucola
50 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
grillpan