Snijd 4 sneetjes van het brood. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin het brood in 5 min. goudbruin, keer halverwege. Laat afkoelen.
Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in de lengte in plakjes. Bestrijk de sneetjes brood royaal met mascarpone. Verdeel de aardbeien erover en bestrooi met het basilicum. Maal er zwarte peper uit de molen over.
- algemeenVerrijk een eenvoudige tomatensoep of -saus met mascarpone en fijngesneden basilicum.
Toast aardbeien en basilicum
4 personen
260 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 4 sneetjes van het brood. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin het brood in 5 min. goudbruin, keer halverwege. Laat afkoelen.
Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in de lengte in plakjes. Bestrijk de sneetjes brood royaal met mascarpone. Verdeel de aardbeien erover en bestrooi met het basilicum. Maal er zwarte peper uit de molen over.
algemeen:Verrijk een eenvoudige tomatensoep of -saus met mascarpone en fijngesneden basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
½ brood
1 bakje aardbeien
½ bakje mascarpone
½ bakje basilicum
0 zwarte peper