Schil de aardappelen en snijd in plakken van ½ cm dik. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Giet af.
Meng de olie met de azijn en honing. Breng op smaak met peper en zout. Giet de dressing over de aardappelen en laat afkoelen.
Kook de tuinboontjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en meng ze met de aardappelen. Laat verder afkoelen.
Bak ondertussen de spekjes 5 min. op middelhoog vuur. Laat uitlekken in een zeef en meng met de zongedroogde tomaten door de salade.
- algemeenVervang de tuinbonen door tuinerwten (pak 450 g, diepvries) voor een iets zoetere smaak.
Tuinbonen dubbeldoppen
Instructievideo - 00:24 min.
Salade met zongedroogde tomaat
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008304_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
680 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd in plakken van ½ cm dik. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Giet af.
Meng de olie met de azijn en honing. Breng op smaak met peper en zout. Giet de dressing over de aardappelen en laat afkoelen.
Kook de tuinboontjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en meng ze met de aardappelen. Laat verder afkoelen.
Bak ondertussen de spekjes 5 min. op middelhoog vuur. Laat uitlekken in een zeef en meng met de zongedroogde tomaten door de salade.
algemeen:Vervang de tuinbonen door tuinerwten (pak 450 g, diepvries) voor een iets zoetere smaak.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg aardappelen vastkokend
5 el olijfolie
2 el azijn
1 el honing
2 pakken fijne tuinbonen
1 duopak gerookte spekblokjes
½ potje zongedroogde tomaten