Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Doe de garnalen in een kom en voeg de rasp, het sap, de knoflook en olie toe. Breng op smaak met chilipeper en zout. Dek af en zet 45 min. in de koelkast.
Verhit een wok zonder boter of olie en roerbak de garnalen met marinade op hoog vuur in 5 min. gaar. Schep in een schaal en bestrooi met de koriander. Lekker met stokbrood en partjes limoen.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Limoen-knoflookgarnalen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_058794_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
155 kcal
15 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Doe de garnalen in een kom en voeg de rasp, het sap, de knoflook en olie toe. Breng op smaak met chilipeper en zout. Dek af en zet 45 min. in de koelkast.
Verhit een wok zonder boter of olie en roerbak de garnalen met marinade op hoog vuur in 5 min. gaar. Schep in een schaal en bestrooi met de koriander. Lekker met stokbrood en partjes limoen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 limoenen
1 zak reuzengarnalen
1 teen knoflook
2 el olijfolie
0 chilipeper
1 bakje koriander