In pan met weinig water sperziebonen in ca. 3 minuten koken. Intussen in wok olie verhitten en krieltjes ca. 3 minuten roerbakken. Frankfurters in stukken van ca. 3 cm snijden en door krieltjes scheppen. Al omscheppend ca. 2 minuten meebakken. Tomaatjes wassen. Sperziebonen afgieten en met tomaatjes door krieltjes scheppen. Gerecht nog ca. 4 minuten roerbakken tot krieltjes gaar zijn.
Bourgondische roerbakschotel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001598_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan met weinig water sperziebonen in ca. 3 minuten koken. Intussen in wok olie verhitten en krieltjes ca. 3 minuten roerbakken. Frankfurters in stukken van ca. 3 cm snijden en door krieltjes scheppen. Al omscheppend ca. 2 minuten meebakken. Tomaatjes wassen. Sperziebonen afgieten en met tomaatjes door krieltjes scheppen. Gerecht nog ca. 4 minuten roerbakken tot krieltjes gaar zijn.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g panklare sperziebonen
3 eetlepels olijfolie
1 pak Bourgondische krieltjes
1 pak vegetarische Frankfurters
1 bakje cherrytomaatjes
Dit heb je nodig
wok