Kook de eieren in 8 min. hard. Kook onder-tussen de haricots verts 5 min. in water met wat zout. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de haricots verts met de tomaten, kappertjes en 3 el olie. Verdeel over een schaal.
Laat de zalm uitlekken in een zeef. Verwijder de graten en het vel. Verdeel de zalm over de groenten. Pel de eieren, snijd ze in parten en verdeel over de salade. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Lekker met stokbrood.
- algemeenKappertjes smaken ook lekker door een aardappelsalade.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Haricots verts met tomaat en zalm
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008367_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
390 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Kook onder-tussen de haricots verts 5 min. in water met wat zout. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de haricots verts met de tomaten, kappertjes en 3 el olie. Verdeel over een schaal.
Laat de zalm uitlekken in een zeef. Verwijder de graten en het vel. Verdeel de zalm over de groenten. Pel de eieren, snijd ze in parten en verdeel over de salade. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Lekker met stokbrood.
algemeen:Kappertjes smaken ook lekker door een aardappelsalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 eieren
1 schaaltje haricots verts
5 trostomaten
2 el kappertjes
5 el olijfolie
1 blik roze zalm