Haricots verts met tomaat en zalm

390 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Kook onder-tussen de haricots verts 5 min. in water met wat zout. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de haricots verts met de tomaten, kappertjes en 3 el olie. Verdeel over een schaal.

  2. Laat de zalm uitlekken in een zeef. Verwijder de graten en het vel. Verdeel de zalm over de groenten. Pel de eieren, snijd ze in parten en verdeel over de salade. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Lekker met stokbrood.

  • algemeenKappertjes smaken ook lekker door een aardappelsalade.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Haricots verts met tomaat en zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig