Perziksoepje met munt

195 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de perziken. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukken. Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Houd 1 takje munt achter en doe de rest van de munt, alleen de blaadjes, met de perzik, het sap, de rasp en port in de blender en maal in 10 sec. tot een egale soep.

  2. Verdeel de soep over 4 glazen, schep in elk glas 1 el crème fraîche en garneer met een blaadje munt.

  • algemeenWilt u de soep meenemen? Schenk deze dan in een thermosfles. Voeg eventueel wat ijsblokjes toe. Serveer de soep in bekers en maak af met 1 el crème fraîche en garneer met de achtergehouden munt.
  • Steenfruit snijden

    Instructievideo - 01:10 min.

Perziksoepje met munt

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig