Geroosterde garnalen

Het gevoel van een dagje strand op je bord. Lekker bij de borrel of in een salade of pasta.

110 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Dep de garnalen droog. Snijd de knoflook fijn. Pers de citroen en sinaasappel uit en meng het sap met de olie en knoflook. Snijd de rozemarijnnaaldjes fijn en voeg toe.

  2. Meng de marinade door de garnalen, voeg peper en eventueel zout toe en schep om. Laat 30 min. afgedekt in de koelkast marineren.

  3. Verhit de grillpan. Neem de garnalen uit de marinade en gril ze in 4 min. gaar. Keer halverwege. Leg op een schaal en serveer direct. Lekker!

  • combinatietipDe geroosterde garnalen doen het ook goed in een salade of door de pasta (het recept is dan niet meer glutenvrij).
  • combinatietipRozemarijn smaakt ook lekker in een tomaten-olijvenbrood. Kijk voor het recept elders op deze site.
  • combinatietipLekker met gebakken aardappelen en courgette.
  • Geroosterde garnalen

    Instructievideo - 01:42 min.

Geroosterde garnalen

Het gevoel van een dagje strand op je bord. Lekker bij de borrel of in een salade of pasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig