Verhit de olijfolie in een hapjespan en voeg de tomaten, rozemarijn en balsamicoazijn toe. Bak 5 min. op hoog vuur, schep regelmatig om. Voeg de cannellinibonen toe, zet het vuur laag en bak nog 5 min.
Cherrytomaten met bonen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008427_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
170 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een hapjespan en voeg de tomaten, rozemarijn en balsamicoazijn toe. Bak 5 min. op hoog vuur, schep regelmatig om. Voeg de cannellinibonen toe, zet het vuur laag en bak nog 5 min.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el olijfolie
2 bakjes cherrytomaten
1 el gedroogde rozemarijn
3 el balsamicoazijn
1 blik cannellinibonen