Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom

360 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Fruitsalade in vergiet boven kom laten uitlekken. Helft van fruitsalade over bodem van glazen verdelen. Cake in plakjes en vervolgens in blokjes snijden en op fruitsalade leggen. Opgevangen vruchtensap mengen met likeur en over cake schenken. Rest van fruitsalade over glazen verdelen. Glazen tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kom slagroom met suiker stijf kloppen. Griekse yoghurt voorzichtig door slagroom scheppen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.

  2. Yoghurtroom even doorroeren en glazen ermee opvullen. Minitrifles garneren met toefjes munt.

  • algemeenN.B.: Maak de trifles voor kinderen zonder de likeur.

Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig