Broodjes halveren en met helft van boter besmeren. Broodjes met beboterde kant naar beneden in koekenpan in ca. 3 minuten iets bruin bakken. Vlees in brede repen snijden. In pan rest van boter verhitten. Vleesrepen in ca. 2 minuten aan beide kanten snel bruin bakken. Pan van vuur nemen, 2 eetlepels water en bieslookpesto erdoor roeren. Vlees in pesto nog ca. 1 minuut verwarmen. Sla over broodhelften verdelen, vlees met bieslookpesto erover scheppen en direct serveren.
Broodje warm vlees met bieslookpesto
hoofdgerecht
2 personen
655 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Broodjes halveren en met helft van boter besmeren. Broodjes met beboterde kant naar beneden in koekenpan in ca. 3 minuten iets bruin bakken. Vlees in brede repen snijden. In pan rest van boter verhitten. Vleesrepen in ca. 2 minuten aan beide kanten snel bruin bakken. Pan van vuur nemen, 2 eetlepels water en bieslookpesto erdoor roeren. Vlees in pesto nog ca. 1 minuut verwarmen. Sla over broodhelften verdelen, vlees met bieslookpesto erover scheppen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 Kaiserbroodjes
3 eetlepels boter
200 g varkensfiletlapjes à la minute
1 bakje bieslookpesto
1 zakje slamelange