Ratatouille met aardappel en worst

Een hele ovenschaal vol lekkers!

480 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de aardappelen in de lengte in dunne parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met ⅗ van de olie en bak ca. 15 min. in de oven.

  2. Snijd ondertussen de aubergine in de breedte in plakken van 1 cm en halveer ze. Snijd de worstjes in 3 gelijke stukken. Snijd de rode paprika in brede repen. Snijd de courgette in plakken. Snipper de ui.

  3. Verdeel de aubergine, worst, paprika, courgette en ui op de bakplaat tussen de aardappelparten. Besprenkel met de rest van de olie, bestrooi met de kruiden en schep om. Bak in nog ca. 30 min. gaar in de oven.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Ratatouille met aardappel en worst

Een hele ovenschaal vol lekkers!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig