Kipreepjes met rodekool en pinda's

700 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.

  3. Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.

  • algemeenLaat voor kinderen de katjang pedis weg.
  • Kool snijden

    Instructievideo - 01:26 min.

Kipreepjes met rodekool en pinda's

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig