Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.
Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.
- algemeenLaat voor kinderen de katjang pedis weg.
Kool snijden
Instructievideo - 01:26 min.
Kipreepjes met rodekool en pinda's
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008583_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.
Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.
algemeen:Laat voor kinderen de katjang pedis weg.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
3 el zonnebloemolie
2 x 160 g kipfiletreepjes
1 ui
1 rodekool
1 limoen
2 el honing
½ zak katjang