Rendangpasteitjes

Krokante Indonesische pasteitjes met een heerlijk kruidige vulling.

655 kcal

(Voedingswaarden)

2 uur bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en klop het ei los. Snijd het vlees in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. Voeg het vlees, het water en de kokosmelk toe. Breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan op laag vuur 1 uur en 30 min. stoven.

  2. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en snijd van elk plakje 1 hoek rond. Verdeel de rendang over 4 plakjes. Houd een halve cm van de rand vrij. Bestrijk de randen met de helft van het ei. Dek de pasteitjes af met de overige plakjes.

  3. Duw de randen aan, bestrijk met de rest van het ei en maak in elk pasteitje met een mes 3 inkepingen. Bak ca. 25 min. in de oven.

  • bereidingstipMaak een dubbele hoeveelheid rendangvlees, serveer de volgende dag met boontjes en rijst.
  • Bakken met bladerdeeg

    Instructievideo - 02:21 min.

Rendangpasteitjes

Krokante Indonesische pasteitjes met een heerlijk kruidige vulling.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig