Groenteburger met kerrie-mangosaus

455 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Hak de cashewnoten grof.

  2. Schil de mango en pureer 2/3 van het vruchtvlees met een staafmixer. Snijd de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op matig vuur 5 minuten, af en toe omkeren.

  3. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de mango en de mangostukjes erdoor en verwarm 1 minuut. Leg de burgers op de borden. Garneer met de kerrie-mangosaus en de cashewnoten. Serveer het geheel met de krieltjes en de sperziebonen.

Groenteburger met kerrie-mangosaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig