Kip met paprika en chilipeper

495 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de azijn, woksaus en een 1/2 tl chilipeper in een kommetje. Halveer de paprika's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes van een 1/2 cm breed.

  2. Bestrooi de kip met de rest van de chilipeper, de maizena en zout. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de kip in ca. 6 min. goudbruin. Schep de kip eruit. Maak de wok schoon.

  3. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de ui, paprika en minimaiskolfjes 4 min. Doe de kip en saus erbij en warm nog 2 min. door. Doe de mie in 4 kommen en schep het kipmengsel erop.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Kip met paprika en chilipeper

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig