Schelpjespasta met aubergine

480 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Bak de knoflook 20 sec. Voeg de aubergine toe en bak 3 min. Doe de paprika erbij en bak 3 min. mee. Voeg de tomaat toe en bak 2 min. mee. Voeg de yoghurt, chilipeper en Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Schep de pasta door de saus. Verdeel over de diepe borden en strooi de pijnboompitten en het basilicum erover.

  • serveertipLekker met een Toscaanse carré (schaal 2 stuks).
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Schelpjespasta met aubergine

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig