Tapas hapjes: 3x vega pincho's

Van deze drie vegatapas kun je bijna niet afblijven. Hoeft ook niet: eet smakelijk!

590 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 1 uur wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de abrikozen en sherry in een kom en laat 1 uur staan. Snijd de geitenkaas in blokjes. Maal de knoflook, koriander en olie 30 sec. in de blender. Voeg de kaas toe en maal grof, laat 45 min. staan.

  2. Schaaf de courgette in lange plakken. Bestrijk met olie. Gril ze 2 min. in de grillpan. Keer na 1 min. Bestrooi op een bord met peper en zout. Snijd de ciabatta’s in sneetjes (6 per persoon). Gril het brood 3 min. in de achtergebleven olie. Keer halverwege. Snijd de Manchego kaas in puntjes (per persoon 4 puntjes). Snijd elke paprika in 4 ringen.

  3. Verdeel de courgette over 8 broodjes. Leg er de gekruide geitenkaas op. Zet vast met een prikker. Leg telkens 2 Manchegopuntjes op 8 broodjes. Leg er een abrikoos op. Zet vast met een prikker. Verhit rest van de olie in een pan. Bak falafel 2 min. Verdeel de paprika over rest van broodjes en leg er een balletje op. Zet vast met een prikker.

  • bereidingstipStap 1 kunt u 1 dag van tevoren doen. Ga voor serveren verder met stap 2 en 3.
  • 3x vega pinchos

    Instructievideo - 03:24 min.

Tapas hapjes: 3x vega pincho's

Van deze drie vegatapas kun je bijna niet afblijven. Hoeft ook niet: eet smakelijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig