Opperdoezersalade met garnalen

370 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd met een scherp, puntig mesje de 'ogen' eruit. Halveer ze en doe in een pan met een laag water van 2 cm. Kook de aardappelen in 20 min. gaar met de deksel op de pan. Giet af en laat met de deksel op de pan nog 5 min. staan. Kook ondertussen de tuinboontjes in 6 min. beetgaar. Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm. Giet de tuinboontjes af en laat afkoelen onder koud stromend water.

  2. Meng 2 el vocht uit het potje paprika's met de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper. Meng de dressing door de aardappelen.

  3. Snijd de paprika's in reepjes en meng met de tuinboontjes, garnalen en peterselie door de aardappelen. Serveer lauw of op kamertemperatuur.

Opperdoezersalade met garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig