Blanco de verano-sorbet

115 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 2 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe het theezakje in een kom met 150 ml kokendheet water en laat 3 min. trekken. Haal het zakje eruit. Roer de honing door de thee tot deze tis opgelost. Voeg de wijn en het bronwater toe.

  2. Rasp de gele schil van de citroen erboven. Pers de vrucht uit, voeg sap naar smaak toe en roer door. Doe het mengsel in de diepvriesbak, zet in de diepvries en roer een paar keer per uur goed door. Haal na 2 uur uit de diepvries en serveer. Lekker met bijvoorbeeld sinaasappel- en grapefruitpartjes.

  • algemeenStaat het ijs langer dan 2 uur in de vriezer? Maal het voor gebruik kort fijn in een keukenmachine.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Blanco de verano-sorbet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig