Pastasalade met groene groenten

895 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 2 min. Laat afkoelen op een bord.

  2. Snijd de paprika in stukjes. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Doe de tuinerwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Snijd de salami in blokjes en doe met de groenten in een ruime schaal.

  3. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Giet de pasta af en schep door de groente. Snijd de muntblaadjes in reepjes. Voeg de munt, olie, het limoenrasp en -sap toe, schep om en breng op smaak met peper. Verdeel de mozzarella erover en bestrooi met de pijnboompitten. Serveer de salade lauw of op kamertemperatuur.

  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Pastasalade met groene groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig