Zoet-hartige couscous met perzik

795 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kip in dikke delen en snijd in. Pers de citroen uit. Schep in een kom de kip om met 3 el citroensap, ¼ van de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 12-15 min. gaar. Keer halverwege.

  2. Doe ondertussen de couscous en rozijnen in een kom en schenk de bouillon erover. Dek af met een deksel of aluminiumfolie en laat 10 min. staan. Snijd de perziken langs de pit doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes.

  3. Roer de couscous los met een vork en voeg de honing, de rest van het citroensap en de rest van de olie toe. Schep de couscous op een grote schaal en verdeel de kip en perzik erover. Hak de peccannoten grof en snijd de munt grof. Verdeel over de couscous.

  • variatietipGebruik gewone perziken als je wilde perziken niet kunt vinden.
  • Steenfruit snijden

    Instructievideo - 01:10 min.

Zoet-hartige couscous met perzik

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig