Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 11 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de champignons in 4 min. beetgaar.
Verdeel de waterkers, sjalot, champignons, paprika, olijven en roquefort over 4 borden.
Besprenkel de salade met de rest van de olie en bestrooi met peper. Serveer de krieltjes erbij.
- algemeenLiever mildere kaas? Vervang dan de roquefort door blokjes jonge kaas.
Pittige salade met olijven
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_009249_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 11 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de champignons in 4 min. beetgaar.
Verdeel de waterkers, sjalot, champignons, paprika, olijven en roquefort over 4 borden.
Besprenkel de salade met de rest van de olie en bestrooi met peper. Serveer de krieltjes erbij.
algemeen:Liever mildere kaas? Vervang dan de roquefort door blokjes jonge kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
7 el extra vierge olijfolie
1 duopak krieltjes
1 bakje champignons
2 zakken waterkers
2 sjalotten
1 rode paprika
1 blik zwarte olijven zonder pit
1 stukje roquefort
Dit heb je nodig
bakpapier