Roggebrood diagonaal halveren. Haring in reepjes van 1 cm snijden. Op vier borden elk 1 roggebrooddriehoekje leggen. Aardappelsalade over brood verdelen, afdekken met tweede driehoek. Bieslook fijnknippen. Haring mengen met ui (uit pak) en bieslook. Haring over roggebrood verdelen en serveren.
Haring voorafje
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011929_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roggebrood diagonaal halveren. Haring in reepjes van 1 cm snijden. Op vier borden elk 1 roggebrooddriehoekje leggen. Aardappelsalade over brood verdelen, afdekken met tweede driehoek. Bieslook fijnknippen. Haring mengen met ui (uit pak) en bieslook. Haring over roggebrood verdelen en serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 sneetjes Fries roggebrood
3 zoute haringen
250 g aardappelsalade
½ zakje verse bieslook