Quiche met chorizo

Mediterrane hartige taart in een korst van croissantdeeg, met verrassingsingrediënt bimi.

620 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd / 10 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de bimi in 2 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

  2. Bekleed de ovenschaal met bakpapier. Verdeel het croissantdeeg over de vorm en druk de naden dicht. Maak een opstaande rand van 3 cm hoog Verdeel de chorizo over de bodem. Laat de paprika uitlekken en snijd in repen van 3 cm breed. Verdeel de bimi en paprika om en om over de chorizo.

  3. Klop in een kom de crème fraîche los met de eieren en roer de kaas erdoor. Schenk het mengsel over de quiche en bak in ca. 30 min. gaar in de oven. Laat 10 min. staan voordat je hem aansnijdt.

Quiche met chorizo

Mediterrane hartige taart in een korst van croissantdeeg, met verrassingsingrediënt bimi.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig