Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes en kook 2 min.
Schep de bloemkool in de ovenschaal. Verdeel de kaas erover, bestrooi met het paneermeel en gratineer in ca. 10 min. goudbruin in de oven.
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
Lekker bij de aardappelpuree: gegratineerde bloemkool met Franse kaas
- combinatietipLekker met ham en aardappelpuree.
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
Lekker bij de aardappelpuree: gegratineerde bloemkool met Franse kaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_043878_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
270 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes en kook 2 min.
Schep de bloemkool in de ovenschaal. Verdeel de kaas erover, bestrooi met het paneermeel en gratineer in ca. 10 min. goudbruin in de oven.
combinatietip:Lekker met ham en aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g bloemkool
3 el paneermeel
200 g Vacherin Mont d'Or kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)