Kaasplank met 5 spice-perenjam

Kaas op de plank met een extra bijzondere jam.

570 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 2 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de peren, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Doe de peer in een steelpan met het water. Pers de citroen uit.

  2. Voeg het sap samen met de geleisuiker en voeg de 5 spices toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 15 min. koken. Laat de jam in 2 uur afkoelen. Leg de kazen op een plank. Serveer de perenjam erbij.

  • serveertipLekker met AH Liefde&Passie Krenten rogge (brood).
  • Kaasplank met 5 spice-perenjam

    Instructievideo - 01:26 min.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Kaasplank met 5 spice-perenjam

Kaas op de plank met een extra bijzondere jam.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig