In koekenpan boter verhitten. Rundervinken bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten gaar koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola in stukken snijden en door puree scheppen. Rundervinken serveren met rucolapuree en sperziebonen. Lekker met mosterd.
Rundervinken met rucolapuree
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011976_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan boter verhitten. Rundervinken bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten gaar koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola in stukken snijden en door puree scheppen. Rundervinken serveren met rucolapuree en sperziebonen. Lekker met mosterd.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 eetlepels boter of margarine
2 maal 2 rundervinken
3 maal 250 g sperziebonen
1 pak aardappelpuree à la minute
2 zakjes rucolasla