Snel captain's dinner

Stoere, winterse maaltijd van kapucijners, spek en bloemkool

350 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar. Kook ondertussen de bloemkool in 4 min. beetgaar, giet af en laat uitlekken. Snijd de ui in ringen. Voeg toe aan het spek en bak 2 min. mee op laag vuur.

  2. Spoel de kapucijners af in een vergiet onder koud stromend water. Breng aan de kook met water, draai het vuur laag en verwarm in 5 min. Giet af. Voeg de zilveruitjes, bloemkool, het spek en de ui toe aan de kapucijners. Verdeel over 4 borden en schep op elk bord een lepel piccalilly.

Snel captain's dinner

Stoere, winterse maaltijd van kapucijners, spek en bloemkool

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig