BBQ-saus
De barbecue is niet compleet zonder een goed uitgerust sauzenstation. Van rokerige Amerikaanse BBQ-saus tot zelfgemaakte cocktailsaus: zorg ervoor dat er voor iedereen wat tussen zit en dippen maar!
![Smokey’s original BBQ-saus maken: zo doe je dat Smokey’s original BBQ-saus maken: zo doe je dat](https://static.ah.nl/static/recepten/img_090970_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_090970_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_090970_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_090970_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_090970_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_090970_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Smokey’s original BBQ-saus maken: zo doe je dat
- Verhit in een pan de appelciderazijn, cola, het appelsap, de sojasaus en worcestershiresauce tot tegen de kook aan. Voeg de suiker, appelstroop, tabasco en bbq-kruiden toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de ketchup, honing en crema balsamico toe en roer alles goed door. Draai het vuur laag en laat de saus 15 min. zachtjes koken. Neem van het vuur en laat helemaal afkoelen. Schenk over in een schone fles of pot. Sluit af en bewaar tot 2 weken in de koelkast.
Ook lekker op en bij de BBQ
Populaire BBQ-sauzen
Zomer in je bol