Broccolirijst recepten
Broccolirijst is niet alleen lekker, maar zorgt er ook voor dat jij gemakkelijk aan je dagelijkse hoeveelheid groenten komt. Met broccolirijst kun je alle kanten op: lekker met zalm, kip of in salades of ovenschotels. Aan jou de keuze!
![Broccolirijst maken: zo doe je dat Broccolirijst maken: zo doe je dat](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD132067_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD132067_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD132067_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD132067_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD132067_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD132067_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Broccolirijst maken: zo doe je dat
- Was de broccoli en dep goed droog. Rasp de broccoli, of maal tot rijst in de keukenmachine:
- Raspen: Rasp de broccoli op de fijne rasp van de blokrasp tot rijst. Blijf raspen tot je de stronk overhoudt. Schil de stronk met een dunschiller en rasp ook de stronk tot rijst.
- Keukenmachine: Schil de stronk van de broccoli. Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in grove stukken. Doe (in delen) in de keukenmachine en maal pulserend tot rijst.
Broccoli in de hoofdrol