Maal de havermout met het zout heel fijn in de keukenmachine. Dit duurt een paar minuten. Prak de bananen. Klop in een kom de eieren, geprakte bananen, havermoutmelk en kaneel met een garde door de havermout.
Verhit telkens 1 tl olie in de koekenpan op hoog vuur en bak 2 à 3 dikke pannenkoeken van ca. Ø 10 cm (American pancakes). Bak de pannenkoeken aan beide kanten in. ca. 3 min. goudbruin en gaar. Bak zo nog 2 porties.
Serveer met de kokosyoghurt en honing.
Havermoutpannenkoeken maken: zo doe je dat
Ingrediënten
Aantal porties
150 gram vezelrijke havermout grove vlokken | |
0.5 theelepel zout | |
2 rijpe bananen | |
2 middelgrote scharreleieren | |
250 ml ongezoete haverdrink | |
0.5 theelepel gemalen kaneel | |
3 theelepel zonnebloemolie | |
300 gram plantaardige kokos gurt ongezoet | |
4 eetlepel vloeibare honing |
Dit heb je nodig
keukenmachine
koekenpan met antiaanbaklaag Ø 24 cm
Op de gezonde tour