Havermoutpannenkoeken
Vullend, zacht en luchtig: een dag die begint met havermoutpannenkoeken wordt hoe dan ook een succes. Top je pannenkoek af met fruit voor extra smaak én vitamines. Heerlijk!
![Havermoutpannenkoeken maken: zo doe je dat Havermoutpannenkoeken maken: zo doe je dat](https://static.ah.nl/static/recepten/img_108914_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_108914_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_108914_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_108914_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_108914_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_108914_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Havermoutpannenkoeken maken: zo doe je dat
- Maal de havermout met het zout heel fijn in de keukenmachine. Dit duurt een paar minuten. Prak de bananen. Klop in een kom de eieren, geprakte bananen, havermoutmelk en kaneel met een garde door de havermout.
- Verhit telkens 1 tl olie in de koekenpan op hoog vuur en bak 2 à 3 dikke pannenkoeken van ca. Ø 10 cm (American pancakes). Bak de pannenkoeken aan beide kanten in. ca. 3 min. goudbruin en gaar. Bak zo nog 2 porties.
- Serveer met de kokosyoghurt en honing.
Direct aan de slag
Meer met haver
Op de gezonde tour