Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 6 min. knapperig en neem uit de pan.
Snipper de ui en fruit 1 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de bevroren spinazie toe. Bak 8 min. tot de blokjes ontdooid zijn en het vocht is verdampt.
Meng de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de spekjes en crème fraîche toe.
Pastarecepten met spinazie
Spaghetti met spinazie en spekjes maken: zo doe je dat
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram spaghetti | |
1 eetlepel milde olijfolie | |
250 gram gerookte spekreepjes | |
1 ui | |
750 gram diepvries gehakte spinazie | |
125 gram crème fraîche |
Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen
Is ‘Wat eten we vandaag?’ bij jou ook altijd de vraag? Deze spaghetti met spinazie, zalm en garnalen heeft maar 5 ingrediënten en je zet ‘m dus zó op tafel. Binnen 15 minuten heeft iedereen een bordje vol romige pasta met spinazie a la crème, zalmfilet en roze garnalen voor zich staan. Ja, dat heb je goed gezien: twee keer vis in één pasta. Dat moet haast wel een hit worden...
00:20