Pesto
In de categorie ‘mooi groen is niet lelijk’: PESTO! Vers gemaakt het allerlekkerst, dus… Andiamo!
![Pesto maken Pesto maken](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198201_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198201_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198201_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198201_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198201_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198201_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Pesto maken
- Doe de knoflook met een snufje zout in een vijzel en stamp fijn tot een pasta.
- Voeg de geroosterde pijnboompitten toe en stamp fijn.
- Voeg in delen de basilicumblaadjes toe en stamp tot je een dikke pasta hebt.
- Rasp de kazen, roer erdoor en voeg geleidelijk de twee soorten olijfolie toe en meng tot een smeuïge pesto.