Eiercurry

Koriander, djinten, kurkuma: dit vegetarische gerecht uit India zit bommetjevol specerijen.

225 kcal

(Voedingswaarden)

50 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in ca. 10 min hard. Laat ze even schrikken en afkoelen. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een wok en bak de ui ca. 3 min. Bak de laurier, knoflook, koriander, en komijn al omscheppend mee. Strooi de kurkuma erover. Voeg de tomaten met vocht toe.

  3. Breng op smaak met cayennepeper en eventueel zout. Pel de eieren, halveer ze en verwarm ze 5 min. in de curry. Knip de koriander fijn boven de curry. Serveer met basmatirijst.

Eiercurry

Koriander, djinten, kurkuma: dit vegetarische gerecht uit India zit bommetjevol specerijen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig