Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Voeg de currysaus, bevroren tuinerwten en sugarsnaps toe. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bereid hierin de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander grof en schep door de rijst. Serveer met het kipmengsel.
Kipcurry met sugarsnaps
Deze Indiase stoof met tuinerwten, sugarsnaps en koriander is zó klaar: lekker makkelijk!
- combinatietipLekker met grofgehakte, gezouten cashewnoten en pappadums of naan (Indiaas brood).
Kipcurry met sugarsnaps
Deze Indiase stoof met tuinerwten, sugarsnaps en koriander is zó klaar: lekker makkelijk!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_043991_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
780 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Voeg de currysaus, bevroren tuinerwten en sugarsnaps toe. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bereid hierin de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander grof en schep door de rijst. Serveer met het kipmengsel.
combinatietip:Lekker met grofgehakte, gezouten cashewnoten en pappadums of naan (Indiaas brood).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 el koolzaadolie
300 g kipfiletreepjes naturel
420 ml milde Indiase currysaus
250 g diepvries sugarsnaps
225 g diepvries tuinerwten
500 g roerbakrijst
15 g verse koriander