Kipcurry met sugarsnaps

Deze Indiase stoof met tuinerwten, sugarsnaps en koriander is zó klaar: lekker makkelijk!

780 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Voeg de currysaus, bevroren tuinerwten en sugarsnaps toe. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bereid hierin de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander grof en schep door de rijst. Serveer met het kipmengsel.

  • combinatietipLekker met grofgehakte, gezouten cashewnoten en pappadums of naan (Indiaas brood).

Kipcurry met sugarsnaps

Deze Indiase stoof met tuinerwten, sugarsnaps en koriander is zó klaar: lekker makkelijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig