Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Dressing roeren van sesamolie, citroensap, zout en peper. Rauwkost mengen met dressing. Sesamzaadjes erover strooien. Kip in currysaus serveren met rijst en salade.
Kipcurry met wortelsalade
hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Dressing roeren van sesamolie, citroensap, zout en peper. Rauwkost mengen met dressing. Sesamzaadjes erover strooien. Kip in currysaus serveren met rijst en salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 pakken kip in Indiase currysaus
3 eetlepels sesamolie
2 eetlepels citroensap
0 zout en peper
2 bakjes wortelrauwkost
1 eetlepel sesamzaad