Ravioli met paddenstoelen en pancetta

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

645 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Week de funghi porcini 5 min. in heet water. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de bimi in water met zout in 4 min. beetgaar.

  2. Snijd ondertussen de pancetta in reepjes. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de pancetta in 4 min. uit. Snipper de sjalot en snijd alleen de blaadjes van de salie in reepjes. Bak de sjalot en salie 1 min. mee. Voeg de champignons toe en bak nog 3 min. Schenk ondertussen de funghi porcini door een zeef, vang het weekvocht op. Meng de funghi porcini, crème fraîche en het vocht (25 ml per 100 g crème fraîche) door het pancettamengsel. Breng op smaak met peper.

  3. Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep er de paddenstoelensaus op. Serveer met de bimi.

  • combinatietipBestrooi de ravioli met wat rucola.
  • Paddenstoelen schoonmaken

    Instructievideo - 01:30 min.

Ravioli met paddenstoelen en pancetta

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig