Salade met mosterd-sinaasappeldressing

Een echte voorjaarssalade met zachte avocado en knapperige eikenbladsla.

595 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de kipfilet met de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 4 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de avocado's overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in reepjes.

  2. Snijd de uien in dunne halve ringen en laat de mais uitlekken. Verdeel de slamelange, kip, avocado, mais en ui over 4 borden. Besprenkel met de dressing. Snijd de ciabatta in sneetjes en serveer met de salade.

  • bereidingstipBesprenkel de avocadoreepjes met limoensap. Zo blijven ze fris en groen.

Salade met mosterd-sinaasappeldressing

Een echte voorjaarssalade met zachte avocado en knapperige eikenbladsla.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig