Meng de kipfilet met de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 4 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de avocado's overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in reepjes.
Snijd de uien in dunne halve ringen en laat de mais uitlekken. Verdeel de slamelange, kip, avocado, mais en ui over 4 borden. Besprenkel met de dressing. Snijd de ciabatta in sneetjes en serveer met de salade.
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
Een echte voorjaarssalade met zachte avocado en knapperige eikenbladsla.
- bereidingstipBesprenkel de avocadoreepjes met limoensap. Zo blijven ze fris en groen.
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
Een echte voorjaarssalade met zachte avocado en knapperige eikenbladsla.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_056038_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de kipfilet met de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 4 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de avocado's overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in reepjes.
Snijd de uien in dunne halve ringen en laat de mais uitlekken. Verdeel de slamelange, kip, avocado, mais en ui over 4 borden. Besprenkel met de dressing. Snijd de ciabatta in sneetjes en serveer met de salade.
bereidingstip:Besprenkel de avocadoreepjes met limoensap. Zo blijven ze fris en groen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
345 g kipfilethaasjes
3 el traditionele olijfolie
2 eetrijpe avocado's
2 rode uien
100 g eikenbladslamelange
198 g mais in blik
75 ml Salad & Sandwich Mosterd-Sinaasappel dressing
1 verse ciabatta
Dit heb je nodig
grillpan